top of page

עיצוב וסטיילינג ללובי מגדלי משרדים בתל אביב

עיצוב לובי מגדלי זיו בת"א:

התבקשנו לעצב את הלובי שמורכב מ 2 לובאים גדולים, לובי A ולובי B, בינהם מחבר אזור נוסף של דלפק הקבלה ואזור ישיבה נוסף. לכל לובי כניסה משלו.


מכיוון שהריצוף והחיפוי הקיים - שעשוי שיש, נשאר, הוא זה שהכתיב את סגנון העיצוב הקלאסי.

כדי לעצב לובי בסגנון עדכני יותר, בחרנו לשלב כמה סגנונות עיצוב יחד.עיצוב אקלקטי.

 

לפני תחילת תהליך העיצוב הלובי היה מתוחזק, אך הרהיטים היו מיושנים ולא מעודכנים, התאורה לא תאמה לחלל, התקרה דרשה חידוש והחלפה. ומערכת מיזוג האוויר לא הייתה תקינה. דלפק הקבלה דרש רענון.



 אז מה בעצם עשינו?

ממש בכניסה ללובי, יש עסקים/משרדים/מחסנים שהחזית שלהם מורכבת מדלתות/ ווטרינות זכוכיות, מיושנות  בהתזת חול. הדבר גרם לכן שראו בצורה מכוערת את הקרטונים ותכולת החללים, על גבי הזכוכית,



לכן בחרנו להדביק טפט בדוגמאת סרגלי פסים, של עץ אגוז ושחור. וכך חיברנו את הכניסה לאזור, דלפק הקבלה ותיבות הדואר.

בחלק הקידמי של הווטרינות הצבנו אדניות מלבניות, בצבע שחור, ברוחב 100ס"מ, עם צמחייה מלאכותית איכותית.

 


2 הלובאים זהים בגודלם ובמרכז החלל יש מסגרת שיש מרובעת על הריצוף, בצבע חמרה. לכן, בחרנו למקם את הספות והכורסאות במרכז החלל ולשמור על המסגרת חמרה שמהווה, תיחום לריהוט.

בחרנו להציב 2 ספות בצבע קאמל, מבד דמוי עור, עמיד ואיכותי, גב אל גב וכך קיבלנו 2 אזור ישיבה בחלל אחד. הנחנו על הספות, כריות בגוונים של שחור- לבן ירוק וזהב. הוספנו בצורה סימטרית מצידי הספות כורסאות ברזל שחור בסגנון מודרני, עם מושב וגב מעץ אגוז. להשלמת המראה, הוספנו שולחן אובלי ושטיחים בסגנון קלאסי עם עיטורים שנמחקים.


לובי A


לובי A מבט מהצד


 

לובי A -מבט לימין


לובי A מבט לשמאל



לובי B



מבט לימין



מבט לשמאל


בפינות הלובי היו קיימים עמודי בטון, שמחופים בשיש. עמודי הבטון יצרו נישות, בהן הזמנו בייצור מיוחד מדפי ברזל שחורים. עליהם הנחנו אביזרי נוי ומאות ספרים שאספנו והצלנו אותם מזריקה לפח.












בלובי בניין A  בפינות החלל, שילבנו כורסאות זהות לכורסאות שבמרכז החלל אך, עם בד בצבע ירוק בקבוק ושולחנות צד בצבע זהב מוברש ופלטת שיש יוקרתית.


ואילו בלובי בניין B  שילבנו כורסאות זהות לכורסאות במרכז החלל אך הפעם הבסיס של הכורסאות בצבע זהב, שמשתלב עם כל גופי התאורה, והבד הכורסא בגוון כאמל בשילוב קורדרוי ושולחנות צד שחורים עם פלטת שיש שחורה. 




 

שילבנו בכלל החלל גופי תאורה צמודי קיר, בגוונים של שחור  וזהב עם כדורי זכוכית בקוטר 20 ס"מ. בסגנון ארט דקו.




מעל דלפק הקבלה הזמנו גופי תאורה דומים אך ארוכים יותר שיורדים מהתקרה.

בכל חלל הלובי שילבנו צמחיה מלאכותית איכותית בתוך עציצים בגדלים שונים, שחלקם החיצוני עשוי פסים ומשתלב היטב עם סרגלי העץ בדלפק הקבלה.


בין 2 הלובאים ישנו חלק נוסף, בו נמצא דלפק הקבלה ותיבות הדואר שהיו בעבר מצידי הדלפק וע"מ להגיע לתיבות העליונות היה צורך לעלות על סולם, לאחר שתכנונו תיבות דואר בגובה נגיש יותר (אין צורך להעלות על סולם יותר) העברנו את מיקומם אל מול דלפק הקבלה, ובינהם שילבנו אזור ישיבה עם כסאות נגישים. וספת קטיפה בצבע ירוק בקבוק.



כך נראה דלפק הקבלה לפני עם תיבות הדואר בצד



את תיבות הדואר, העברנו אל מול הדלפק ומיקמנו אותם בגובה סביר שכל אחד יוכל להוציא דואר. מבלי לעלות על סולם.




לכל אורך החלל ישנם ארונות תקשורת עם דלתות ברזל,


את דלתות המתכת הסתרנו באמצעות וילון לבן וכך יצרנו מראה מרשים ויוקרתי.


 

חידשנו את מערכת מיזוג האוויר והתקרה האקוסטית שמעל דלפק הקבלה. הסרנו את תקרת הגבס המעוגלת והמיושנת.

את דלפק הקבלה הקודם חיפינו בסרגלי עץ בגוון אגוז ושילוב פסים שחורים. את חלקו העליון של הדלפק ציפינו בטפט איכותי ועמיד, בגוון שחור מט.

 על הטפט עצמו חיברנו את הלוגו העשוי מתכת בצבע זהב מוברש של "מגדלי זיו"

מצידי הדלפק הצבנו צמחיה מלאכותית איכותית.

בחלקו העליון של הדלפק תלינו גופי תאורה שהוזמנו במיוחד, מאותה משפחה של שאר גופי התאורה, שהתקנו בחלל.




את חלקו האחורי והתחתון של הדלפק חיפינו בסרגלי עץ שחורים ובחלק העליון הדבקנו טפט מיוחד של דקלים, בסגנון ארט דקו. בין הטפט לסרגלי העץ התקנו פרופיל הפרדה בצבע זהב מוברש.




בין הלובאים העיקריים ישנם אזורים קטנים יותר בהם נתלות תערוכות אומנות משתנות.

צבענו את הקנווסים בשחור והצבנו ספסלים לישבה והתבנוננות, כמו במוזיאון.







כך זה היה נראה לפני:




עוד כמה תמונות לפני, בגלריה לפניכם



0 צפיות
bottom of page